Digital Låsesmed

Med en Digital Låsesmed får du en lokalbasert sikkerhetsekspert som spesialiserer seg på digitale løsninger med smarte adgangs- og nøkkelhåndteringstjenester i borettslaget. Tilpasset både dagens behov og fremtidens krav til digitalisering

En Digital Låsesmed kombinerer tradisjonell faglig kunnskap med høye digitale låskunnskaper, og leverer en komplett løsning for eiendommen.

Hva er Digital Låsesmed

For at den digitale låseteknologien skal komme til sin rett og være gunstig utformet basert på hvert unike kundebehov, har vi utviklet en kvalitetsstandard. Erfaring, kundekrav, arbeidsprosesser og utplasseringsrutiner er hentet fra markedets høyeste kompetanse innen digitale låsesystemer og samlet under merkevaren Digital Låsesmed – en kvalitetsgaranti for en komplett digital låsleveranse med maksimalt utbytte og størst kundeverdi.

Hvorfor Digital Låsesmed

Digital Låsesmed er profesjonelle låsesmeder som ser helheten i digitaliseringen av borettslaget ditt. Det digitale låse- og adgangssystemet ditt leveres i henhold til en kvalitetssikret prosess, sammen med nettplattformen Låsportalen hvor du finner all dokumentasjon/nøkkel- og autorisasjonshåndtering. Med en Digital Låsesmed får du en fremtidssikker løsning og en partner som er med deg hele veien, også i administrasjonenen i etterkant.

Et eget kontrollrom i skyen – Låsportalen

Låsportalen er et komplett nett- og appbasert verktøy som gjør det mulig å ha all lås- og nøkkelhåndtering direkte i eiendommen. Med plantegninger, dokumenter, avtaler, fullmakter, bestilling og sperring av nøkler, service og saksbehandling er alt samlet på ett sted, og der f.eks. overlevering til nytt styremedlem er vesentlig forenklet. Designverktøyet i portalen er gratis og en enkel måte å hente frem grunnlaget for låsbehovet på en enkel måte! Låsportalen leveres alltid av en Digital Låsesmed.

Velkommen til din lokale Digitale Låsesmed