Innbruddsalarm og kameraovervåking i Troms og Finnmark

Vi tilbyr innbruddsalarmer for selskaper og private anlegg og har kunder fra bedrifter, så vel som butikker, restauranter og forhandlere. Vi leverer også innbruddsalarmer til kommune, helse- og omsorg og skole, kritisk infrastruktur og hjem med store verdier, for økt trygghet og sikkerhet. I Troms og Finnmark har vi kunder i Tromsø, Bardufoss, Alta og også Hammerfest. Vi er alltid på veien, og har med det god beredskap i alle byene i Troms og Finnmark.

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Er det vanskelig å utføre årlige kontroller i tide?
  • Ønsker du mer kontroll og høyere grad av sikkerhet på din eiendom?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING

Sikkerhet_kamera_2

Kamera overvåkning

Vi i Låsesmeden Tromsø har lang erfaring og høy kompetanse på kamerainstallasjoner og nettverk. Over hele Troms og Finnmark har vi montert pakkeløsninger for små og mellomstore anlegg, og vi skreddersyr også løsninger for kunder som trenger store, avanserte kamerasystemer. Vi har samarbeid med andre bedrifter internt i Prosero-gruppen som har høy kompetanse innenfor IT, analyse og integrasjon med andre systemer for optimal funksjonalitet.

30

Kameraovervåkning – næring
og privat

Vi har kameraovervåking og kamerasystemer for næring og private anlegg og har kunder fra hele Troms og Finnmark. Vi leverer til butikker, restauranter og næringsbygg. Vi i Låsesmeden Tromsø leverer også kameraovervåking til kommune og helse- og omsorg samt skole. Se våre referanser, der vil man kunne se skoler og næringsbygg fra Tromsø.

32

Går du med planer om å installere innbruddsalarm?

Vi i Låsesmeden Tromsø er spesialister på maskinvare, programvare og nettverk innen innbruddsalarmsystemer. Vi utfører alltid en grunnleggende undersøkelse for å finne den beste løsningen for innbruddsalarmer for nettopp dine eiendommer. Ta kontakt med oss hvis du har store verdier du ønsker å sikre. Vi tilpasser innbruddsalarmer ut fra dine behov og krav

31

Hvordan fungerer en innbruddsalarm?

Innbruddsalarmer fungerer på forskjellige måter, avhengig av hva slags alarm man har valgt. Grunnleggende for de fleste innbruddsalarmer er at en alarm utløses når det oppdages et innbrudd. Det kan enten være en alarm med lyd eller alarm som ikke lager lyd, en såkalt stille alarm. Denne alarmen går via innbruddsalarmen direkte til din alarmsentral eller et sikkerhetsselskap. I Tromsø og Bardufoss er det flere sikkerhetsselskaper som våre kunder benytter seg av.