Låsesmeden Tromsø AS er en låsesmed med lokal forankring i Tromsø. Vi har som filosofi å være en seriøs aktør og samarbeidspartner innen lås, beslag og fysisk sikring. Låsesmeden Tromsø AS skal være det beste valget for deg som er opptatt av gode løsninger, trygghet og tillit.

Vårt mål er ikke å bli den største aktøren i markedet, men å være den beste.

Låsesmeden Tromsø AS har et nært samarbeid med Låsesmeden Finnsnes AS. Samlet har vi en svært god arbeidstokk med masse erfaring i alle ledd. Dette gjør at vi er godt rustet til å yte rask og god service i hele Troms.

Vi byr på god kunnskap og gode løsninger med utgangspunkt i kundens behov, samt offentlig regelverk. Vi utarbeider beslaglister og produserer egne låssystemer fra Dorma lokalt hos oss. Vi utfører oppdrag for entreprenører, byggherrer, firmaer og sluttbrukere.

Vi har valgt våre leverandører med stor omhu, og har satt kvalitet i fokus. Det har gjort at Dorma ble et naturlig valg som hovedleverandør for oss. Dorma har et stort produktspekter i egen produksjon og har basis i tysk kvalitet. De ansatte i Låsesmeden Tromsø AS har høy kompetanse både på løsninger, regelverk og montasje. Dette kommer av at de ansatte har mange års erfaring fra låsesmedyrket. Erfaringen i bransjen begynner på 5 år, og strekker seg opp til over 20 års fartstid for flere av de ansatte.

Våre tjenesteområder

Vi tilbyr komplette, skreddersydde løsninger innen lås, alarm, overvåking og adgangskontrollsystemer.

Våre tjenesteområder
Hus

Bransjer

Kundene våre finnes innenfor flere områder i næringslivet og i offentlig sektor. Les mer om våre vanligste kundesegmenter.

Bransjer
handslag

Referanser

Våre kunder spenner fra kunder med mindre anlegg til de største. Her kan du lese mer om noen av prosjektene.

Referanser

Kontakt oss