Om oss

Låsesmeden Tromsø AS er en låsesmed med lokal forankring i Troms og Finnmark. Vi har som filosofi å være en seriøs aktør og samarbeidspartner innen lås, beslag og fysisk sikring. Låsesmeden Tromsø AS skal være det beste valget for deg som er opptatt av gode løsninger, trygghet og tillit.

Vårt mål er ikke å bli den største aktøren i markedet, men å være den beste.

Låsesmeden Tromsø AS har et nært samarbeid med Låsesmeden Finnsnes AS. Samlet har vi en svært god arbeidstokk med masse erfaring i alle ledd. Dette gjør at vi er godt rustet til å yte rask og god service i hele Troms og Finnmark.

Vi byr på god kunnskap og gode løsninger med utgangspunkt i kundens behov, samt offentlig regelverk. Vi utarbeider beslaglister og produserer egne låssystemer fra Dorma lokalt hos oss. Vi utfører oppdrag for entreprenører, byggherrer, firmaer og sluttbrukere.

Vi har valgt våre leverandører med stor omhu, og har satt kvalitet i fokus. Det har gjort at Dorma ble et naturlig valg som hovedleverandør for oss. Dorma har et stort produktspekter i egen produksjon og har basis i tysk kvalitet. De ansatte i Låsesmeden Tromsø AS har høy kompetanse både på løsninger, regelverk og montasje. Dette kommer av at de ansatte har mange års erfaring fra låsesmedyrket. Erfaringen i bransjen begynner på 5 år, og strekker seg opp til over 20 års fartstid for flere av de ansatte.

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 150 plasser i hele Nord-Europa og omsetter for over 4 milliarder SEK årlig. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.